Brasserie ten Bosch

Welkom bij Brasserie ten Bosch!

‘Brasserie ten Bosch’ zit in het charmante clubhuis van tennisclub Park Marlot dat in 1937 werd gebouwd door de bekende architect Co Brandes. De brasserie ligt verscholen in het groen en heeft een gezellige sfeer. Met mooi weer kunt u genieten van ons prachtige terras. Ook als u geen tennisliefhebber bent staan de faciliteiten van de brasserie tot uw beschikking. De gemoedelijke sfeer en de prachtige omgeving maken ‘Brasserie ten Bosch’ een heerlijke plek om te vertoeven.

De brasserie wordt gerund door Emilio en Lideke. Met ruim 25 jaar ervaring als chefkok in verschillende Nederlandse toprestaurants (o.a. Het Prentenkabinet in Leiden en het Haagse Hotel Corona) is Emilio de culinaire drijfveer van ‘Brasserie ten Bosch’. Samen met compagnon Lideke reisde hij bovendien de wereld over en hebben ze in Zuid-Frankrijk, Zwisterland, Oostenrijk, Cyprus en in Canada restaurants geholpen en ervaring opgedaan. De wereldse invloeden vindt u vandaag terug in de producten en gerechten, die op een eigentijdse manier aan u worden gepresenteerd.

U kunt tijdens openingstijden terecht voor koffie, lunch en borrel (we hebben de hele dag door een uitgebreide lunchkaart). Daarnaast zal de brasserie op woensdag en donderdag een aanvullende dinerkaart hebben.


Weekend van 10.00u tot 18.00
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur (keuken gesloten om 20.00)
Maandag gesloten
  

‘Brasserie ten Bosch’ is de tweede locatie van het 300 meter verderop gelegen  ‘Chalet ten Bosch’. ‘Chalet ten Bosch’ is open voor koffie en lunch en voor private dining. Ook worden er per seizoen enkele culinaire avonden georganiseerd. 

Loop even bij ons binnen of bel ons op:
Brasserie ten Bosch/Clubhuis TC Park Marlot 070-3242260
Chalet ten Bosch 070-3471952