Tenniskamp Park Marlot zomer 2021 gaat door!

31 mei 2021


Ondanks dat we nog steeds niet helemaal van het corona virus af zijn, heeft dit gelukkig geen invloed op ons schitterende tenniskamp. We zijn namelijk heel erg blij jullie te kunnen melden dat ook deze zomer het tenniskamp weer zal plaatsvinden. 

Van 19 t/m 23 Juli zal de gehele week op het mooie TC Park Marlot een uitgebreid tennis- en funprogramma plaatsvinden. Het tenniskamp is voor iedereen in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar en zal op tennisgebied aangepast worden op alle niveaus van beginner tot zeer gevorderd. Voor de kleinsten werken we met aangepaste ballen volgens de Tenniskids richtlijnen van de KNLTB. 

Door dagelijks veel te tennissen onder het toeziend oog van de trainers, boeken de kinderen binnen vijf dagen veel vooruitgang op technisch, tactisch en wedstrijdgerelateerd vlak. Daarnaast zal het fun programma iets zijn waar de kinderen het nog lang na het kamp over zullen hebben. Gedurende de week zal er iedere dag een gevarieerde lunch worden aangeboden met op de laatste dag een afsluitende BBQ.

3 dagen: € 215,- 4 dagen: € 240.- 5 dagen: € 260

Schrijf snel in, want vol=vol! Inschrijven kun je op de website van JS Tennis & Coaching

Groet!

Jade Schoelink en Lennart Reijndorp

 

Nieuwscategorieën