JS Tennis & Coaching is er klaar voor!

23 februari 2021


Wij, Jade en Lennart, kijken uit naar een nieuw tennisseizoen, waarin we van alles voor jullie in petto hebben. Komend jaar staat in het teken van betrokkenheid en samenhorigheid van jong tot oud. Wij hebben daarom een mooi en gevarieerd lesprogramma ontwikkeld en leuke tennisactiviteiten bedacht. Wil je weten wat?
 
Hierbij een tipje van de sluier:
 

Marlot Mini’s (M&M’s) - Happy Tennis

Tennis voor de allerkleinsten. In de leeftijdscategorie t/m 5 jaar kunnen kinderen kennismaken met tennis. Het programma is vooral gericht op de ontwikkeling van het cognitieve vermogen en zal bol staan van uitdagende, maar vooral leuke oefeningen en spellen. Op woensdag- en vrijdagmiddag van 13:00 uur - 13:50 uur zijn de M&M’s van harte welkom. Om deel te nemen aan Happy Tennis dienen de kinderen een lidmaatschap bij TC Park Marlot te nemen á €35,- per seizoen.
 

Clubtrainingen

Voor onze huidige, en nieuwe, senior-leden zullen er clubtrainingen worden verzorgd om het onderlinge contact te vergroten. We delen de deelnemers in op niveau en de trainingen bestaan uit tactische- en wedstrijdgerichte oefeningen.
 

Tennis Fit

Speciaal ontwikkeld voor de 60+ leden van Marlot zal JS Tennis & Coaching het 'Tennis Fit' programma starten. Dit programma zal vooral gericht zijn op blessurepreventie en tactisch spelinzicht. Dit alles met als doel de leden zo lang mogelijk op de baan te houden! De trainingen zullen 90 minuten duren en worden in de ochtend gegeven. Na de training zal er gezamenlijk een drankje worden gedronken en kan er gezellig geluncht worden.
 
Verdere informatie over data en tijden volgt zo spoedig mogelijk via de website van TC Park Marlot.
 
Naast bovenstaande programma’s zal JS Tennis & Coaching uiteraard ook gewoon doorgaan met het geven van tennislessen voor jong en oud. 
 
De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend. 
 
Wij hopen jullie snel weer te zien op de banen van ons schitterende TC Park Marlot!
 
Hartelijke groet!
Jade en Lennart
 

Nieuwscategorieën