Download nu de T.C. Park Marlot ClubApp!

24 februari 2021


Download nu de ClubApp!

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om het clubnieuws te volgen, banen te reserveren of de competitie uitslagen te bekijken. Ga naar de App Store of Google Play en download de KNLTB Clubapp. Zoek vervolgens T.C. Park Marlot via de zoekfunctie en log in met je bonds- of clublidnummer.

Binnenkort ontvang je een e-mail van [email protected] In deze e-mail vind je je persoonlijke inloggegevens en een link om je wachtwoord te kiezen. Met deze gegevens kun je tevens inloggen in Mijn Club op onze nieuwe website.

Mocht je later een keer je wachtwoord kwijt zijn of vergeten, selecteer dan op het inlogscherm ‘reset mijn wachtwoord’. Vul je e-mailadres in dat bij de bond bekend is. Er wordt een e-mail verstuurd om je wachtwoord te resetten. Geen mail binnen? Check dan je spam-inbox of check of je het juiste e-mailadres gebruikt. Dit kun je eventueel navragen bij de ledenadministratie.

 

Wat kun je allemaal met de ClubApp van T.C. Park Marlot?

  • Baan afhangen: voordat je gaat tennissen kan je vanuit huis een baan reserveren.
  • Tennismaatje zoeken: vind andere leden binnen onze vereniging, die je kunt uitnodigen om te tennissen. Op het profiel van een maatje vind je de knoppen 'Bel' & 'Mail'. Deze knoppen zijn alleen zichtbaar wanneer je zelf bent ingelogd én wanneer je maatje heeft aangegeven dat zijn/haar telefoonnummer en/of e-mailadres zichtbaar is voor ingelogde clubgenoten.
  • Je profiel bekijken en beheren: je speelsterkte en de mogelijkheid om je contactgegevens en profielfoto aan te passen. Deze informatie wordt direct verwerkt bij de KNLTB en in de ledenadministratie. Wil je je adres aanpassen, stuur dan een mailtje naar de ledenadministratie. Een nieuwe profielfoto gaat eerst ter controle naar de ledenadministratie en wordt, na goedkeuring, doorgestuurd naar de KNLTB. Een nieuwe foto komt daarom pas op je tweejaarlijkse nieuwe tennispas.
  • Clubnieuws: belangrijke nieuwsberichten lees je in de app en krijg je binnen via een 'push bericht'.
  • Clubagenda en evenementen
  • Competitie informatie: standen, programma en uitslagen (vervanger van  MijnKNLTB app)
  • ‘Meer …’ Via meer kun je het laatste KNLTB nieuws zien, je app instellingen wijzigen etc.

Meer informatie over de ClubApp vind je op de website van de KNLTB: KNLTB ClubApp

Nieuwscategorieën