Brasserie Checkpoint Charlie

HET BEST BEWAARDE GEHEIM VAN WASSENAAR

Brasserie CHECKPOINT CHARLIE (gelegen op Tennisclub Park Marlot)  heeft een sfeervolle ambiance en is gesitueerd op één van de mooiste verborgen plekjes in Wassenaar aan de Waalsdorperlaan 4 B (naast de Amerikaanse Ambassade). 
Dit rustgevend stukje natuur (park met heel veel groen) draagt bij tot een perfecte entourage om heerlijk te genieten. Ook als u geen tennisliefhebber bent staan de faciliteiten van Brasserie CHECKPOINT CHARLIE tot uw beschikking.
Kom tijdens uw wandel- of fietstocht gezellig iets drinken of eten in ons sfeervolle restaurant met zeer zonnig terras. De huiselijke en gemoedelijke sfeer en bovendien de prachtige omgeving maken het tot een ideale plek om even op te laden. Wij serveren diverse gerechten, lunch, borrel of diner, snel, eenvoudig én voor een mooie prijs ! 

De Brasserie is in de wintermaanden gesloten

OPENINGSTIJDEN KEUKEN
Maandag    09.00 – 12.00 uur
Dinsdag    09.00 – 22.00 uur 
Woensdag    09.00 – 22.00 uur 
Donderdag    09.00 – 22.00 uur 
Vrijdag         09.00 – 18.00 uur
Zaterdag    09.00 – 18.00 uur  
Zondag        09.00 – 18.00 uur  
                               
FEESTEN & PARTIJEN 
Het persoonlijke karakter en de sfeervolle ambiance van Brasserie CHECKPOINT CHARLIE staan borg voor een geslaagd feest of bijeenkomst in een ontspannen sfeer. Voor ons is het belangrijk om al uw wensen te realiseren en te verwerken in een arrangement op maat. Op deze manier zullen uw gasten, uzelf en het team van Brasserie CHECKPOINT CHARLIE met een plezierig en voldaan gevoel kunnen terugkijken op een onvergetelijke dag of avond. 
Wij beschikken over een restaurantgedeelte met 40 zitplaatsen en een sfeervol verlicht terras met 64 zitplaatsen. Onze accommodatie is geschikt voor zowel kleine als grotere groepen (max. 150 personen). 
Mochten de weergoden ons in de steek laten, dan kunnen wij het terras voor u overdekken. Daarnaast beschikken wij tevens over een grasveld wat voor vele doeleinden te gebruiken is. 
Brasserie CHECKPOINT CHARLIE beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. 

INFORMATIE: 

Loop even bij ons binnen of bel of mail naar:
Brasserie    070-3242260