TC Park Marlot zoekt per 1 januari 2021 een actieve en energieke pachter

Profiel pachter

TC Park Marlot zoekt per 1 januari 2021 een actieve en energieke pachter. Een meedenkende beheerder die samen met het bestuur en haar leden een nieuw elan brengt. 

Wie zijn wij? 

TC Park Marlot, opgericht in 1927, is een van de mooiste tennisparken in Nederland met een rijke traditie. De club heeft 6 banen, waarvan 4 met licht, met een prachtig, monumentaal clubhuis. De club ligt langs een van de ANWB wandelroutes, langs de weg naar Duindigt en naast de Amerikaanse Ambassade. De bekende tennis scene van de film “Soldaat van Oranje” is op ons park opgenomen. We spelen nog steeds, net als op Wimbledon, in het wit. De club heeft 360 leden, waarvan 120 junioren. Een kleine club, gericht op mensen uit de naaste omgeving van Wassenaar en Den Haag die een balletje willen slaan, trainen en/of competitie willen spelen, en houden van het leven in het clubhuis of op ons mooie terras onder het genot van een hapje en een drankje. Met onze samenwerking met JS Tennis en Coaching, bieden we zeer goede ontwikkelingsmogelijkheden voor de competitief ingestelde jeugdspelers. Dit heeft een grote aantrekkingskracht op jeugdspelers uit de omgeving.

We organiseren jaarlijks een zeer druk bezet open dubbel toernooi met aanvullende activiteiten en muziek. Ook wordt regelmatig gebruik gemaakt van de mogelijkheid van diner-tennis, als clubactiviteit maar ook voor privé groepen.

Wat verwachten we?

  • Je bent vriendelijk en bedient alle leden en gasten met een glimlach: Je bent het gezicht van de club en hebt een professionele en gastvrije houding naar onze bezoekers. 
  • Je bent een ondernemende horeca professional. Je kunt ons clubhuis, op basis van een pachtersconstructie, en op eigen rekening en risico, succesvol exploiteren.
  • Je hebt gevoel voor het verenigingsleven. Je initieert en werkt mee aan clubactiviteiten, samen met de commissies en het bestuur. 
  • Je weet wat er speelt, je denkt actief mee en draagt bij aan het dagelijkse reilen en zeilen van onze club.
  • Je hebt de vereiste horeca diploma’s en vergunningen. 
  • Je bent actief op social media 
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 5-10 km van de club 
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met tennis

Wat bieden we?

Een prachtige omgeving en een enthousiast bestuur en betrokken leden die samen met jou de vereniging nieuw elan willen brengen. Hiervoor hebben we een “bestek” opgesteld over onze ideeën en mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd? Vraag dan het bestek op via bestuur@tcparkmarlot.com. En meld je aan voor vrijdag 19 december. 

Comments are closed.