OTC – KNEKELS Park Marlot 10 september 2017

Na vele verhinderingen bleek het uiteindelijk dan toch mogelijk acht man bij elkaar te krijgen!

Vorige jaren waren het er twaalf!! Dit impliceert dat de verdeling in twee poules achterwege bleef en dat alle koppels in één poule zaten en zodoende alle tegen elkaar speelden. Vier partijen voor de lunch, vier erna.

Vanaf  9.30 uur was een ieder welkom op OTC, waar de koffie voor de deelnemers al klaar stond.

Het knekelteam bestond uit de volgende koppels: René Smeets/Hans Houwink, Henk Brouwers/Paul van Schaik, Aad Looijestijn/Peter Engel en Pieter van der Linde/Coen Swarts en Evert Masselink, geblesseerd – als non-playing captain.

Door het op het laatste moment uitvallen van Paul van Schaik bleek direct na de koffie dat er al geschoven moest worden in de combinaties, maar gelukkig kon er op tijd begonnen worden, ook al moesten een aantal mensen direct achter elkaar spelen.

Vele, vele spannende partijen werden er gespeeld. Tot ons genoegen wogen de partijen goed tegen elkaar op en werd een tussenstand bij de lunch bereikt van: game-stand OTC 31, Park Marlot 32, qua wedstrijdpunten 10-6 in het voordeel van OTC.

Een heerlijke lunch stond ons te wachten met een soepje vooraf en vele klein broodjes met gevarieerd beleg, afgesloten met een vruchtensalade.

Na de lunch kon Park Marlot uitlopen door meer games te winnen. OTC: 33 en Park Marlot 41.

De eindstand wordt 64-73 games. Wedstrijdpunten: 15-17.
Na de uitreiking van de bekers en een afscheidsspeech van Marten Koen die het na vele jaren voor gezien houdt kwam na vele, vele jaren – zeven om precies te zijn – de beker weer in het bezit van Park Marlot. De eerste beker, in 1959 aangeboden door ons oud-erelid Imme Niënhuys Mulder bleef achter bij OTC.

Een sportieve groet,

Evert Masselink

Comments are closed.