Openingstijden park en regels

Onderstaand nogmaals de openingstijden en de regels van het park.

  • Het park is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur, en op zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 18.00 uur open. 
  • Op maandag tot en met vrijdag van 14.30 uur – 21.00 uur en zaterdag van 9.00 – 13.00 zal er toezicht op het park aanwezig zijn. 
  • Voor vrijspelen moet vooraf een baan worden gereserveerd. Afschrijven/reserveren gebeurt via het on-line reserveringssysteem (zie de website, iedereen heeft via de mail inlogcodes ontvangen). Iedereen mag singelen en dubbelen, voor beide geldt een maximale duur van 45 minuten. Je mag 3 reserveringen tegelijk in het systeem vastleggen en maximaal 2 tijdsslots achter elkaar boeken.
  • De AED hangt buiten bij baan 2, de verbandtrommel ligt tijdens de openingstijden bij het clubhuis op baan 1.
  • De algemene Corona regels blijven grotendeels van kracht: bij klachten blijf je thuis; houdt 1,5 meter afstand op het park zet je fiets buiten het hek en volg de looproute; iedereen ontsmet zijn handen voor en na het tennissen (desinfectie spul staat bij het clubhuis); iedereen neemt zijn eigen tennisballen mee (behalve bij les); Eten en drinken op het terras en in het clubhuis is weer mogelijk. 

Comments are closed.