Najaarscompetitie 2019

Najaarscompetitie 2019

Ook dit jaar vindt de najaarscompetitie plaats, en spelen teams van TC Park Marlot mee op de vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondag.

Vrijdag avond

Op vrijdag speelt een heren senioren team. ze spelen thuis op 20 september en 4, 18 en 25 oktober, en beginnen dan om 19.00 uur.

Dat betekent dat op deze dagen in ieder geval 2 banen met licht worden gebruikt voor de competitie. Met de vroeger invallende duisternis in combinatie met de tennislessen betekent dit dat tussen 18.00 en 20.00 op deze dagen geen banen met licht beschikbaar zijn. Vanaf 20.00 zijn er altijd 2 banen met licht beschikbaar.

Zaterdag

Op zaterdag spelen 3 senioren teams: 1 heren team en 2 dames teams. Er is een nieuw dames team dat op hoog niveau speelt, wat mooie wedstrijden om te kijken belooft!

Alle teams spelen gelijktijdig thuis om de gezelligheid te verhogen, te weten op 14 en 28 september en 12 en 26 oktober. Het principe is dat er altijd een (1) baan beschikbaar is om vrij te spelen.

Zondag

Op zondag spelen verschillende jeugdteams en een dames senioren team. De jeugd commissie en de TC hebben flink gepuzzeld om een goede indeling te maken voor de competitie teams, rekening houdend met het uitgangspunt dat de leden de mogelijkheid hebben om ook tijdens de competitie te spelen. Dat is goed gelukt, op twee zondagen na:

  • Op 29 september zijn alle banen tot 14.00 uur bezet
  • Op 20 oktober zijn alle banen tot 12.00 uur bezet

Comments are closed.