Meld je nu aan voor de zomerlessen van 2018!

Beste ouders & leerlingen,

Het nieuwe jaar is nog maar kort geleden ingegaan maar we kijken alweer uit naar de heerlijke warme zomerdagen op TC Park Marlot. Vanaf 3 April gaan we weer van start en staat er weer een mooi seizoen vol met wedstrijden, evenementen en natuurlijk lessen te wachten.

Via deze weg willen we dan ook vragen uzelf of uw zoon/dochter op te geven voor het komende zomerseizoen. Dit kan via de volgende link:
 
Let op! In tegenstelling tot het winterseizoen is het voor het zomerseizoen noodzakelijk lid te zijn van TC Park Marlot om deel te nemen aan de lessen en eventuele wedstrijden en competities. In de bijlage vinden jullie dan ook het aanmeldformulier voor een ieder die zich nog niet heeft aangemeld bij de club.
Wij hopen jullie allen weer te zien op het altijd mooie TC Park Marlot.
Met sportieve groet
Team JS Tennis & Coaching
                               
 
Dear parents and students,
 
The year has only just started but we are already looking forward to the warm summer days at TC Park Marlot. From the 3th of April we will start with the summer season full of competition, events and lessons. 
 
Via the following link you can subscribe yourself or you children for the summer lessons. 
 
Important! Please be aware that you have to be a member of TC Park Marlot in order to participate in the lessons or competition. In case you still need to sign up we uploaded the sign in form in the attachment.
 
We hope to see you again this summer!
 
Kind regards,
Team JS Tennis & Coaching
 

T. +31 6 47 68 69 09 – Jade Schoelink
T. +31 6 40 58 74 78 – Lennart Reijndorp

Comments are closed.