Het Park

 

 

 

 

 

 
Tennisclub Park Marlot is landelijk gelegen in de groene zone tussen Den Haag en Wassenaar. Het rustieke clubhuis en zes gravel banen liggen verscholen in een Engelse tuinachtige omgeving. Niet voor niets wordt het park als één van de mooiste tennisparken van Nederland beschouwd. Het tennispark wordt op niet-commerciële basis door een vereniging geëxploiteerd. Door het beperkte aantal leden kan in principe dagelijks gespeeld worden van negen uur ’s ochtends tot zonsondergang.
Het park beschikt over een fraaie accommodatie waar het ook na het tennisspel goed toeven is. Op het zonnig gelegen terras kan men genieten van een drankje of een hapje en bovendien worden er ’s avonds maaltijden geserveerd.

In de gastvrije atmosfeer van de club is het gemakkelijk om contacten met andere leden te leggen. Dit wordt gestimuleerd door de vele activiteiten die deze traditionele tennisclub organiseert. Naast de clubkampioenschappen en het open toernooi worden een aantal onderlinge toernooien en vele hussels gehouden.

Voorts worden tennislesssen gegeven door een professionele trainer en is het mogelijk aan de tenniscompetitie mee te doen. Tennisclub Park Marlot nodigt u uit om kennis te maken met onze unieke club.

Inlichtingen over lidmaatschap en contributies zijn te verkrijgen via info@tcparkmarlot.com

 

Comments are closed.