Training op Tennisclub Park Marlot

De trainingen op Tennisclub Park Marlot zullen dit jaar verzorgd worden door Jade Schoelink, Lennart Reijndorp en Bart van Duinen.

Jade Schoelink

Ondanks haar leeftijd van 26 jaar heeft Jade al een berg aan ervaring opgedaan binnen de tenniswereld. Gedurende haar jeugd heeft ze altijd in de top van Nederland meegedraaid en behaalde ze een finaleplek tijdens de Nederlandse Kampioenschappen t/m 16 jaar. Hierna is ze in 2008 voor de internationale ranglijst gaan spelen. Tot 2014 is ze professioneel actief geweest en heeft ze zichzelf naar plek 755 op de wereld ranglijst en plek 18 van de Nederlandse ranglijst getennist. Sinds 2011 is Jade ook actief als lerares en wil ze alle kennis die ze in haar carrière heeft opgedaan delen met al haar leerlingen.

Lennart Reijndorp

Partner (en coach) van. Ook Lennart is op jonge leeftijd in aanraking gekomen met de tennissport en heeft tot zijn 12e fanatiek deelgenomen. Op deze leeftijd heeft Lennart er echter voor gekozen zijn golfcarrière voorrang te geven. Na een aantal jaar op het hoogste niveau te hebben gespeeld werd het tijd voor iets nieuws, of eigenlijk iets vertrouwds. Vanaf 2012 is Lennart, als coach van Jade, de wereld over gereisd en heeft ook hij de nodige ervaring opgedaan. Nu proberen Jade en Lennart deze ervaring op een leuke en leerzame manier over te brengen op hun leerlingen en hopen zij ooit één van hun leerlingen naar hetzelfde niveau te brengen.

Bart van Duinen

Bovenstaand team zal voor jullie klaarstaan om er een mooi en succesvol seizoen van te maken. Hierbij zal de nadruk in de trainingen komen te liggen op het verbeteren van de technische en tactische vaardigheden en misschien nog wel belangrijker de fysieke en mentale gesteldheid van de speler. Bij de jeugd hanteren wij de richtlijnen vanuit de KNLTB en wordt er afhankelijk van leeftijd en niveau met rode, oranje of groene ballen gespeeld. Deze trainingswijze zorgt ervoor dat de kinderen het spel optimaal leren en het spelplezier van hoog niveau is.

Onderstaand vinden jullie een overzicht met de prijzen voor het zomerseizoen van 2017:

Soort les Duur Aantal personen Kosten seizoen 2017*
Privé 30 min 1 € 405,00 p.p.
Privé 60 min 1 € 810,00 p.p.
Groepsles 60 min 2 € 427,50 p.p.
Groepsles 60 min 3 € 285,00 p.p.
Groepsles 60 min 4 € 213,75 p.p.

*Het seizoen bestaat uit 18 lesweken.

Uiteraard is het ook mogelijk om losse lessen af te nemen. De kosten hiervoor bedragen:

Soort les Duur Aantal personen Kosten seizoen 2017
Privé 30 min 1 of 2 personen € 22,50 per les
Privé 60 min 1 of 2 personen € 45,00 per les

Dus wil je graag je tennisspel verbeteren en het maximale eruit halen, meldt je dan via onderstaand email adres aan voor tennisles. Wij zullen proberen zoveel mogelijk rekening te houden met alle voorkeuren. Bij de lesaanvraag gelieve minimaal 3 voorkeurstijden op te geven.

Wij zien jullie graag komend seizoen!

Namens het gehele trainers team van Tennisclub Park Marlot,

Jade Schoelink

trainer@tcparkmarlot.com

Lesreglement Tennisclub Park Marlot

 1. Trainingen worden gegeven in series van 18 lessen. Ook een losse privéles is mogelijk. De zomertraining loopt van 3 April maart t/m 1 Oktober 2017
 1. Een training van 1 lesuur bestaat uit 60 minuten. Een training van een half lesuur bestaat uit 30 minuten.
 1. Iedereen die les krijgt, dient lid te zijn van TC Park Marlot.
 1. Trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers van Tennisclub Park Marlot.
 1. Gedurende de schoolvakanties en op officiële feestdagen worden er geen trainingen gegeven, tenzij er in overleg met de trainer anders wordt afgesproken.
 1. Leerlingen kunnen zich als groepje aanmelden, of alleen. De trainers zoeken dan een geschikt groepje.
 1. Een groepje bestaat maximaal uit 4 leerlingen, maar ook 1, 2 of 3 personen per les is mogelijk. Afhankelijk van de aanmeldingen kan de groepsgrootte (en dus ook de hoogte van de trainingskosten) anders zijn dan gewenst. Dit zal altijd in overleg gaan met de leerling.
 1. Trainingen die door slecht weer niet door zijn gegaan, worden ingehaald. De betreffende trainer bepaalt of een training door kan gaan.
 1. Een gestarte training die halverwege uitvalt door regen, wordt niet ingehaald.
 1. Een leerling die zich heeft opgegeven voor een serie lessen, maar deze door ziekte of blessure niet af kan maken, is hier zelf verantwoordelijk voor en dient eventueel zelf voor een vervanger te zorgen.
 1. Bij ziekte of verhindering van de trainer, kan de training worden overgenomen door een andere trainer van Tennisclub Park Marlot.
 1. Bij ziekte of verhindering van de leerling dient dit minimaal 24 uur van tevoren te worden aangegeven. In het geval van een privéles mag de training maximaal twee keer in het seizoen worden ingehaald. (naar beschikbaarheid van de trainer)
 1. Voor de betaling van de lessen ontvangt de leerling een rekening. Deze dient uiterlijk 1 week na aanvang van de lessen te worden voldaan.
 1. De Trainers van Tennisclub Park Marlot zijn niet aansprakelijk voor persoonlijke ongevallen, blessures en eventuele daaruit voortvloeiende schade noch voor diefstal of beschadiging van materialen.

Om te printen:

Trainingsreglement Lennart, Jade en Bart 2017

Comments are closed.