Training op Tennisclub Park Marlot

De trainingen op Tennisclub Park Marlot zullen dit jaar verzorgd worden door Jade Schoelink en Lennart Reijndorp.

Jade Schoelink

Ondanks haar leeftijd van 27 jaar heeft Jade al een berg aan ervaring opgedaan binnen de tenniswereld. Gedurende haar jeugd heeft ze altijd in de top van Nederland meegedraaid en behaalde ze een finaleplek tijdens de Nederlandse Kampioenschappen t/m 16 jaar. Hierna is ze in 2008 voor de internationale ranglijst gaan spelen. Tot 2014 is ze professioneel actief geweest en heeft ze zichzelf naar plek 755 op de wereld ranglijst en plek 18 van de Nederlandse ranglijst getennist. Sinds 2011 is Jade ook actief als lerares en wil ze alle kennis die ze in haar carrière heeft opgedaan delen met al haar leerlingen.

Lennart Reijndorp

Partner (en coach) van. Ook Lennart is op jonge leeftijd in aanraking gekomen met de tennissport en heeft tot zijn 12e fanatiek deelgenomen. Op deze leeftijd heeft Lennart er echter voor gekozen zijn golfcarrière voorrang te geven. Na een aantal jaar op het hoogste niveau te hebben gespeeld werd het tijd voor iets nieuws, of eigenlijk iets vertrouwds. Vanaf 2012 is Lennart, als coach van Jade, de wereld over gereisd en heeft ook hij de nodige ervaring opgedaan. Nu proberen Jade en Lennart deze ervaring op een leuke en leerzame manier over te brengen op hun leerlingen en hopen zij ooit één van hun leerlingen naar hetzelfde niveau te brengen.

Prijzen voor het voorjaar van 2018 zijn als volgt:

Soort lesDuur Aantal personen Kosten zomerseizoen 2019*
Privé 25 min 1€ 450,00 p.p.
Privé 50 min 1€ 900,00 p.p.
Groepsles 50 min 3€ 312,00 p.p.
Groepsles50 min 4€ 234,00 p.p.
Groepsles (selectie)90 min4-8 (2 banen)Op aanvraag

*Prijzen zijn op basis van 18 lesweken. Afhankelijk van de lesdag kan het aantal lesweken verschillen.

Uiteraard is het ook mogelijk om losse lessen af te nemen. De kosten hiervoor bedragen:
Soort lesDuurAantal personenKosten zomerseizoen 2019
Privé25 min1 of 2 personen€ 25,00 per les
Privé 50 min 1 of 2 personen € 50,00 per les
Groep 50 min 3+ personen € 52,00 per les

** Om les te kunnen nemen dient u te beschikken over een geldig lidmaatschap voor TenniclubPark Marlot.

Dus wil je graag je tennisspel verbeteren en het maximale eruit halen, meldt je dan aan onder het kopje Inschrijven. Wij zullen proberen zoveel mogelijk rekening te houden met alle voorkeuren. Bij de lesaanvraag gelieve minimaal 3 voorkeurstijden op te geven.

Wij zien jullie graag komend seizoen!

Namens het gehele trainers team van JS Tennis & Coaching,

Jade Schoelink

 

Lesreglement JS Tennis & Coaching

1. De zomertrainingen lopen van 3 April t/m 30 September 2018. Het aantal trainingen is afhankelijk van de vakantieperiodes en feestdagen en zal in de factuur worden benoemd. Ook een losse privéles is mogelijk.

2. Een training van 1 lesuur bestaat uit 50 minuten. Een training van een half lesuur bestaat uit 25 minuten.

3. Iedereen die les krijgt, dient lid te zijn van TC Park Marlot.

4. Trainingen worden gegeven door de gediplomeerde trainers van JS Tennis & Coaching.

5. Gedurende de schoolvakanties en op officiële feestdagen worden er geen trainingen gegeven, tenzij er in overleg met de trainer anders wordt afgesproken.

6. Leerlingen kunnen zich als groepje aanmelden, of alleen. De trainers zoeken dan een geschikt groepje.

7. Een groepje bestaat maximaal uit 4 leerlingen, maar ook 1, 2 of 3 personen per les is mogelijk. Afhankelijk van de aanmeldingen kan de groepsgrootte (en dus ook de hoogte van de trainingskosten) anders zijn dan gewenst. Dit zal altijd in overleg gaan met de leerling.

8. Bij regen zal de eerste training die door slecht weer niet door kan gaan worden ingehaald, een tweede training is voor risico van de leerling(en), de derde wordt opnieuw ingehaald. Eventuele verdere trainingen zijn voor risico van de leerling.

9. Een gestarte training die halverwege uitvalt door regen, wordt niet ingehaald.

10. Een leerling die zich heeft opgegeven voor een serie lessen, maar deze door ziekte of blessure niet af kan maken, is hier zelf verantwoordelijk voor en dient eventueel zelf voor een vervanger te zorgen.

11. Lesdagen en tijden zijn voor het gehele seizoen (3 April t/m 30 September 2018) vastgelegd en kunnen tussentijds niet worden gewijzigd.

12. Bij ziekte of verhindering van de trainer, kan de training worden overgenomen door een andere trainer van JS Tennis & Coaching

13. Bij ziekte of verhindering van de leerling dient dit minimaal 24 uur van tevoren te worden aangegeven. In het geval van een privéles mag de training maximaal twee keer in het seizoen worden ingehaald. (naar beschikbaarheid van de trainer)

14. Voor de betaling van de lessen ontvangt de leerling een rekening. Deze dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.

15. De trainers van JS Tennis & Coaching zijn niet aansprakelijk voor persoonlijke ongevallen, blessures en eventuele daaruit voortvloeiende schade noch voor diefstal of beschadiging van materialen.

IBAN: NL 10 INGB 0007 0263 26 – KVK: 62080369 – BTW: 854636560B01

Om te printen:

Trainingsreglement Lennart en Jade 2018

Comments are closed.