De Voorjaarscompetitie is klaar, bericht over de najaarscompetitie

Heren 1 en Heren 2 zijn kampioen geworden. Gefeliciteerd heren!

De KNLTB had dit jaar een herindeling gemaakt voor de vrijdag en zaterdag seniorenteams waardoor deze teams niet meer in hun vertrouwde klassen van de afgelopen jaren speelden. Doel was o.a. om een gelijkwaardiger competitie te maken maar voor de Park Marlot teams heeft dat toch anders uitgepakt.

Naast de ruime kampioenschappen van Heren 1 en Heren 2 zaterdag bleken de poules van Dames vrijdag, Dames zaterdag, Dames zondag, Mix zondag en Heren 4 lastig en zijn zij gedegradeerd. Alleen Heren 3 is midden in hun poule geëindigd en heeft zich netjes gehandhaafd.

Volgend voorjaar spelen de meeste teams dus in een andere poule met hopelijk een gelijkwaardiger strijd.

Maar eerder zijn er ook al kansen namelijk in de Najaarscompetitie. Binnenkort moeten de teams al ingeschreven worden bij de KNLTB. Heb je interesse in competentie spelen, als vaste speler of als invaller, laat het voor 20 juni weten aan de TC via Tc@tcparkmarlot.com dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

(De captains van de Voorjaars teams zijn/worden seperaat benaderd over opgave van hun team voor de Najaarscompetitie.)

De competitie data van de najaarscompetitie zijn te vinden op:

https://www.centrecourt.nl/siteassets/centrecourt.nl/downloads/competitie-en-toernooien/najaarscompetitie/datanajaarscompetitie2019-incl.-ro.pdf

Het competitie aanbod voor het najaar in regio Den Haag is te vinden op:

https://www.centrecourt.nl/siteassets/centrecourt.nl/downloads/competitie-en-toernooien/najaarscompetitie/competitie-aanbod-per-regio/competitieaanbod-najaar-2019-den-haag.pdf

Comments are closed.