De laatste nieuwsbrief van het jaar 2020.

Beste Marlotters, 

De laatste nieuwsbrief van het jaar 2020. En wat een vreemd jaar is het geweest. Na het vlaghijsen op 14 maart, vlak voor de eerste lock down, is alles anders verlopen dan normaal….. gelukkig hebben we nog een paar maanden kunnen tennissen in de zomer en in het najaar. Laten we hopen dat we volgend jaar weer vaker en met meer mensen op onze mooie club kunnen vertoeven! Bijgaand een aantal belangrijke mededelingen voor de komende periode.

Park Marlot langer open

Zolang het weer het toelaat, blijft het mogelijk om op baan 4 en 5 te spelen tot 19 januari. Dat geeft Jade de mogelijkheid om door te trainen met leden die normaal in de hal zouden lessen, en tegelijkertijd kunnen leden de tennis sport in de wintermaanden blijven beoefenen. Tot 19 januari zijn de openingstijden als volgt:

Maandag, dinsdag en donderdag: 15.00 – 20.00 uur (Jade en Lennart openen en sluiten het park)

Zaterdag en zondag:                    9.00 – 16.00 uur (bestuursleden openen en sluiten het park)

Om te spelen is het wel van belang dat je inschrijft via het reserveringssysteem. Let op: door de week zal het park op de aangegeven tijd open zijn – in het weekend is het park gesloten indien er geen inschrijvingen in het reserveringssysteem staan! Op de website zullen via de twitter feed wijzigingen worden doorgegeven, en de beschikbare tijden worden in het reserveringssysteem aangegeven. 

Pachter

Aan het einde van dit jaar stopt het pachterschap van Lennart en zijn we voor 2021 opzoek naar een nieuwe pachter. De tennisschool van Jade blijft wel op Park Marlot en daarmee blijven Jade en Lennart actief betrokken bij de club.

Het bestuur is druk bezig met de zoektocht naar een nieuwe pachter. Het profiel staat vermeld op de website onder actueel en het bestek is reeds eerder met de leden gedeeld (zie bijlage). Bij de zoektocht is de hulp ingeroepen van Robert van der Starre van VDS horeca-makelaars. Mocht u geïnteresseerden weten neem dan contact op met het bestuur (bestuur@tcparkmarlot.com). 

Competitie komend voorjaar

Ondanks de huidige Corona maatregelen is de KNLTB bezig met de voorbereiding van de tenniscompetitie voor het komende voorjaar (april t/m juni). Tijdens de competitie speel je met je team (vaak 4 personen) iedere week 4-6 wedstrijden tegen een team van een andere vereniging (uit/thuis). Competitie spelen kan in het weekend, doordeweeks (overdag) en ’s avonds in allerlei verschillende vormen (single + dubbel, alleen dubbel of mixed) en er zijn verschillende leeftijdscategorieën. Mocht je interesse hebben in het spelen van competitie, of af en toe willen invallen, laat het graag voor 3 januari weten aan de Jeugd Commissie (jeugd@tcparkmarlot.com) voor de jeugd of Technische Commissie (tc@tcparkmarlot.com) voor de senioren.

Nieuwjaarsreceptie

Helaas is een Nieuwjaarsreceptie dit jaar niet mogelijk vanwege de Corona maatregelen. We hopen het glas met jullie te kunnen heffen op een later moment in het jaar. 

Algemene Leden Vergadering

De ALV zal plaatsvinden op maandag 15 februari. Het bestuur is nog bezig met het uitwerken van een gepaste vorm voor het houden van de ALV. Dit zal zeer waarschijnlijk een on-line variant zijn. Hierover wordt u op een later tijdstip geïnformeerd.

Agenda komende tijd

1 februari                       Commissie Vergadering

15 februari                     ALV

20 maart                       Klusdag & Opening Park Marlot

10 april                         start competitie Senioren

11 april                         start competitie Jeugd

Comments are closed.