Zaterdag 14 maart as: opening van ons park met vlaghijsen 15.00 uur, klusdag vanaf 10.00 uur

Beste leden van Park Marlot

De voorbereidingen voor een mooi nieuw tennis seizoen zijn in volle gang!

We vragen uw aandacht voor het volgende:

  1. Op Zaterdag 14 Maart om 15.00 uur vindt de opening van ons park plaats met het hijsen van de vlag, komt allen! Daaraan voorafgaand is er klusdag vanaf 10 uur ‘s ochtends. Er zijn nog diverse kleine klusjes rond het clubhuis en tuin te doen, kom gezellig, competitieteams meer dan welkom, mooie combi met een eerste training!
    Komt allen!
  2. Vanaf 14 Maart kan er, afhankelijk van het weer, getennist worden.  Houdt u de website goed in de gaten.  Daarop zal worden vermeld wanneer we precies open zijn.
  3. We zijn weer op zoek naar gezellige nieuwe leden! Peilt u de komende tijd in uw vriendenkring wie er lid wil worden van ons prachtige park?  Het entreegeld is in 2020 afgeschaft!
  4. We zijn druk in de weer met de activiteiten kalender en de competitie.  Wilt u bijdragen, laat het de commissies of bestuur dan even weten.  Alle hulp is welkom!
  5. Op de ALV van Februari is het Piek Dal model met zeer ruime meerderheid van stemmen aangenomen.  Dat houdt in dat we op zoek zijn naar vrijwilligers voor dal uren door de week en in het weekend.  U ontvangt binnenkort een mail met het verzoek uw voorkeurstijden aan te geven voor een vrijwilligers activiteit. Daar zullen we zoveel mogelijk rekening mee houden bij het inroosteren.  We hopen dat we allemaal onze bijdrage kunnen leveren!
  6. Jade en Lennart zijn druk bezig om hun lesprogramma op te stellen.  Mocht u geïnteresseerd zijn maar u nog niet hebben opgegeven, doet u dat dan deze week nog.

Op naar een prachtig tennis seizoen in 2020!

Met warme groet

Het bestuur (Elke, Manon, Marc, Aad, Jorrit)

Comments are closed.