Banen door tegenwerking weergoden niet op tijd klaar voor jeugdclinic en ander tennis op 17 maart a.s. Wordt 1 april.

Beste Marlotters,

– De weergoden zijn grillig, door de late vorst zal de voorjaarsbeurt voor de banen later uitgevoerd kunnen worden.
Dit betekent dat de banen op zaterdag 17 maart nog niet bespeelbaar zijn.
Wel zal om 11.00 uur de vlag gehesen worden.
Ook zal het kunstwerk dat met grote toewijding door Fred van de Siepkamp en Martine is samengesteld worden onthuld. Veel leden hebben hun artistieke talent op de ballen losgelaten.
We streven ernaar de banen speelklaar te hebben op het paasweekend, rond 1 april.
U krijgt bericht zodra de definitieve datum bekend is!
– Inmiddels wordt de nieuwe ledenlijst al weer samengesteld.
In beginsel nemen we uw gegevens, naam, adres en telefoonnummer, op in de ledenlijst. Als u  bezwaren heeft wilt u dit dan doorgeven aan onze ledenadministratie, mailadres leden@tcparkmarlot.com, u kunt ook uw 06 nummer doorgeven als u die naast uw vaste nummer vermeld wilt hebben, een suggestie van een aantal leden om makkelijker afspraken met elkaar te kunnen maken.
– Wij willen nog mede op verzoek van een aantal leden gedaan op de laatste ALV benadrukken dat in onze club in witte tenniskleding wordt gespeeld, dit is expliciet in ons baanreglement opgenomen. Spreek elkaar er zonodig op “sportieve” toon op aan. Onze pachter zal toezien op het dragen van witte correcte tenniskleding en op deugdelijke tennisschoenen.
– Verder nog een oproep voor enthousiaste leden die willen meehelpen aan het Open Toernooi dat gehouden wordt van 21 juli tot 29 juli, stuur een mail aan bestuur@tcparkmarlot.com bij interesse.
– Tot slot nog even een herinnering voor de klusdag op 24 maart as, er zijn diverse klussen te klaren, inloop vanaf 10.00 uur.

We hopen u te verwelkomen op zaterdag 17 maart as 11.00 uur bij het hijsen van de vlag,

met sportieve groet,
namens het bestuur,
Elke Dobbinga,
secretaris
TC Park Marlot

Comments are closed.