Afsluiting zomeractie

Op zondag 27 augustus sluiten we graag het zomertennis-seizoen af met een mooi slottoernooi!
Inschrijving staat open voor Groen-Geel, zomertennissers en Park Marlot leden. Er worden dubbels gespeeld op tijd. Iedere wedstrijd speel je met iemand anders. De start zal aan het eind van de ochtend of begin van de middag zijn, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
Na afloop is er een prijsuitreiking voor het slottoernooi. Om 16:00 uur kun je de EK hockeyfinale kijken en rond 17:30 uur start er een gezellige BBQ. De kosten zijn 15 euro per persoon.

Aanmelden kan via deze link tot uiterlijk vrijdag 25 augustus 12:00 uur ivm de indeling van het toernooi en de verdere organisatie.

Goed om nog te weten voor wat betreft de zomeractie..
Zaterdag 2 september is de laatste speeldag voor alle zomertennissers.
Maandag 21 augustus is de laatste ladderronde voor alle zomertennissers, daarna zullen de profielen op inactief worden gezet. Dat kun je overigens ook zelf doen.
Lid worden? .. is het je zo goed bevallen om bij ons te tennissen – wat we ons goed kunnen voorstellen uiteraard 😉 informeer dan bij het bestuur (bestuur@tcparkmarlot.com) naar het speciale voorstel om alleen of met een groep lid te worden bij TC Park Marlot.

Comments are closed.